Ciolacu (PSD) vrea ALEGERI ANTICIPATE! „Nu vreau să-l deranjez pe Iohannis. Și-a dorit ca acest PSD să dispară, această ciumă roşie, să nu mai aibă nici un cuvânt de spus…”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, exclude posibilitatea unui guvern format de PSD alături de PNL, precum şi ideea ca PSD să susţină un guvern minoritar al liberalilor. „Dacă dumneavoastră credeţi că eu, Marcel Ciolacu, o să le cer colegilor mei să intrăm într-o asemenea aventură cu astfel de oameni, vă înşelaţi amarnic”, afirmă liderul PSD.

Nici nu mă interesează cine o să fie şef la PNL. M-ar fi interesat, totuşi, ca România să arate altfel şi altele să fie priorităţile, măcar ale Guvernului României sau ale preşedintelui Camerei Deputaţilor. Este exclus ca PSD-ul să facă guvern cu Partidul Naţional Liberal. Domnul Orban a zis că partidul care câştigă alegerile trebuie să propună primul ministru. Pe urmă s-a răzgândit, cel care pierde alegerile trebuie să-şi dea demisia. Şi-a dat demisia de la Guvern, de parcă Guvernul conta, nu partidul. Eu vă reamintesc că este un domn la Cotroceni, domnul Iohannis, care şi-a dorit guvernul său. Să gestioneze guvernul său. Nu mă interesează nici se întâmplă în coaliţie – au transformat Guvernul României în guvern de coaliţie, acuma l-au transformat în puşculiţă politică pentru alegeri interne, ba că-s la USR, ba că-s la PNL. Dacă dumneavoastră credeţi că eu, Marcel Ciolacu, o să le cer colegilor mei să intrăm într-o asemenea aventură cu astfel de oameni, vă înşelaţi amarnic. Este exclus ca Partidul Social Democrat să susţină vreun guvern minoritar PNL, ca să se înţeleagă foarte clar, sau să intre la guvernare cu Partidul Naţional Liberal. Sub nicio formă. Există şi alte instrumente democratice”, a spus Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

El a spus că un astfel de instrument îl reprezintă alegerile anticipate. Ciolacu i-a catalogat pe membrii actualei coaliţii de guvernare drept „mai mult decât hoţi”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în ultimele şapte luni nu a avut nicio discuţie, nicio formală, nici informală, cu preşedintele Klaus Iohannis, el susţinând că nu doreşte să îl „deranjeze” pe preşedinte întrucât acesta „are treabă cu guvernarea”. Ciolacu admite că lipsa de comunicare între opoziţie şi şeful statului nu reprezintă „normalitatea”.

Nu am avut nicio discuţie cu preşedintele României. Eu nu vreau să-l deranjez pe preşedinte, o fi având, are treabă cu guvernarea. E Guvernul său, o vedem această guvernare. Ştiţi foarte bine, şi-a dorit ca acest PSD să dispară, această ciumă roşie, să nu mai aibă niciun cuvânt de spus şi aşa mai departe„, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară, la România TV, întrebat de câte ori a discutat, formal sau informal, cu preşedintele Klaus Iohannis de când PSD a devenit principalul partid de opoziţie.

Liderul PSD a admis că în mod normal ar trebui să existe discuţii între oficialii partidelor din opoziţie şi preşedintele ţării.

Nu asta este normalitatea, categoric că nu aceasta este normalitatea. Ar trebui întâlniri normale, în care se iese şi se spune ce s-a discutat, sau parte din ce s-a discutat. Nu trebuiesc întâlniri secrete, ascunse. Adică, în toată lumea… Am făcut apel să facem acorduri pe sănătate, pe învăţământ, cum am fost respinşi înseamnă că, după cum vede, Guvernul le ştie pe toate. Şi vedem în ce situaţie s-a ajuns acum”, a completat Marcel Ciolacu la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *