Ciolacu (PSD), reacție virulentă: „Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică BOLNĂVICIOASĂ, Florine!”

Frig, foame, sărăcie! Asta a reușit creșterea ta economică bolnăvicioasă, Florine!” – este mesajul liderului PSD Marcel Ciolacu, după ce premierul interimar a susţinut într-o conferinţă de presă, astăzi, că „bunăstarea românilor se simte deja”.

Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic! Afirmă, cu o seninătate care ține de patologie, că „românii vor simți la facturile din această iarnă creșterea economică”. Reformele de dreapta ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani!Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie! Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială! Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda! DEJA AI SCUFUNDAT BARCA! Oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară!Oamenii au nevoie de soluții acum! Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

PSD a reacţionat, printr-o postare pe Facebook, după ce premierul demis, Florin Cîţu, a susţinut într-o conferinţă de presă, astăzi, că „bunăstarea românilor se simte deja”. „Ei se laudă și economia se scufundă”, au scris social-democraţii într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

PSD vorbește despre 5 realități ale economiei românești pe care Guvernul demis „uită” să le spună:

„- România – Campioană europeană la creșterea prețurilor la energie: 40% dintre gospodării deja nu își pot achita facturile la întreținere.

– România – Cea mai mare inflație din ultimii 11 ani: Puterea de cumpărare a scăzut cu 14%.

– România – record istoric la îndatorare: peste 57 miliarde euro împrumutați în 2 ani de guvernare.

– România – record istoric la deficitul comercial: 14,6 miliarde euro deficit la 8 luni din 2021 (+ 3 miliarde față de perioada similară din 2020).

– România – Campioana europeană la dobânzile împrumuturilor: Dobânzi de 10 ori mai mari decât media UE”.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *