Ciolacu (PSD) nu mai suportă luptele dintre PNL – USR-PLUS și UDMR: „Meritocrația promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că guvernarea este preocupată doar de „tragerea la sorți a funcțiilor”, iar „meritocrația promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid”.

Nimic pentru români, totul pentru ei! Școli închise. Fermierii și firmele românești lăsate de izbeliște. Salarii înghețate. Facturi mărite. Pensii reduse, deși CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut și anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituțională. Dar guvernarea PeNeListo-USeRistă este preocupată doar de tragerea la sorți a funcțiilor, pentru a-și mulțumi clientela politică. Meritocrația promisă s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid”, a transmis miercuri Marcel Ciolacu.

El menționează că PSD va prezenta alternativa sa de buget al României:

Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluții. Pentru că ele există! PSD va prezenta alternativa sa de buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele și politrucii lor”, conchide Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *