Ciolacu (PSD): „Moțiunea de cenzură va trece cu un SCOR ASTRONOMIC”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat marți că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu va trece cu un „scor astronomic”.

Astăzi, moțiunea de cenzură va trece cu un scor astronomic. Sperăm ca cei de la USR să nu facă un pas înapoi. Am avut o discuție cu liderul AUR. Vom vota cu bilele la vedere. Sperăm ca și cei de la USR să facă acest lucru”, a spus Ciolacu, la Parlament.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că social-democrații nu vor încerca să construiască o nouă majoritate și vor forța ajungerea la alegeri anticipate. În timpul acestui proces, Ciolacu a explicat că ar trebui să avem un guvern tehnocrat.

Am spus foarte clar: noi considerăm că în acest moment nu avem decât varianta anticipatelor. Până la anticipate ne dorim un acord, semnat și cu președintele României, care trebuie să recunoască în al 12-lea ceas că a avut un eșec, să avem un guvern de specialiști. Românii nu așteaptă de la noi o isterie politică (…) Cred că primul pas al lui Klaus Iohannis ar fi să recunoască eșecul acestui proiect politic. Neîncrederea în statul român este la un nivel fără precedent, avem o adevărată bombă socială și nu putem aștepta până la disoluția statului român.  Sub nicio formă noi nu vom susține un guvern minoritar al PNL.”, a spus Marcel Ciolacu.

Este exclus ca PSD să încerce formarea unei noi majorități! Noi nu vom negocia și vom merge direct la anticipate”, a mai spus liderul PSD.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!