Ciolacu (PSD), la un pas să bată palma cu „hoitul politic” PNL: „Acesta este drumul care va duce la formarea unei noi majorități! Liberalii sunt de bună credință”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a dat detalii, joi seara, despre întâlnirea cu reprezentanții PNL, spunând că președintele Klaus Iohannis a luat o decizie corectă atunci când a spus că așteaptă ca partidele să vină cu o majoritate la Cotroceni.

PSD, în acest weekend, vor lucra la un program de guvernare al PSD. Pe urmă, vom încerca să uniformizăm programele de guvernare. Legat de declarația președintelui Klaus Iohannis, ținând cont de faptul că au existat 2 încercări,care nu au trecut, cred că e o decizie corectă. Sper că a vost o discuție serioasă și va fi prioritate pentru fiecare partid. Vreți să ne facem iar de râs cu o propunere care să nu treacă?„, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, după negocierile cu PNL pentru formarea Guvernului, că liberalii au fost „de bună credință” și că au încercat să găsească lucrurile care îi unesc.

Prioritatea zero este de a veni cu o rectificare bugetară, să nu păcălim românii cu ce am putea face, ci să venim cu ce putem face în acest moment”, a zis Ciolacu.

Întrebat cum a fost să stea la masă cu „un hoit politic care înceapă să miroasă a PNȚCD”, așa cum a zis recent despre PNL, Ciolacu a declarat: „Nu a fost foarte ușor, dar nici foate greu. Am încercat să găsim lucrurile care ne aseamănă, nu care ne despart. Am plecat de la o idee comună, că PSD e ciuma roșie, nu crucea roșie. Din acest dialog a reieșit că PNL este de bună credință”, a mai zis liderul PSD.

Marcel Ciolacu a lăsat să înțeleagă că PSD și PNL sunt aproape de a ajunge la o înțelege pentru un guvern din care să facă parte.

Am cerut să fie o întâlnire serioasă și aplicată pe cerințele și nevoile românilor din acest moment. Nu am avut discuții în ceea ce privește funcțiile din guvern. Prioritatea numărul 1 e stabilizarea României, ei au dus-o, prin această guvernare de dreapta. Printr-un efort comun și plan de guvernare coerent, să încercăm să ajungem într-un ritm așteptat de români. Suntem pe un drum corect. Dacă vom fi și cinstiți, și patrioți, acesta este drumul care va duce la formarea unei noi majorități.”, a spus Marcel Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!