Ciolacu (PSD), în CARANTINĂ după ce a fost contact direct cu Romașcanu (Cultură)

Liderul PSD Marcel Ciolacu se află în carantină, după ce a fost contact direct. El a avut o întâlnire cu Lucian Romașcanu, care este infectat cu COVID. În urmă cu trei luni, Marcel Ciolacu s-a vaccinat cu doza a treia de ser anti-coronavirus.

Astăzi, am făcut #doza3 de vaccin. Am mers, după vot, împreună cu Paul Stănescu, secretarul general al PSD, și mai mulți colegi din Parlament. Vă îndemn pe toți să vă vaccinați și să vă testați la cea mai mică suspiciune! Sunt cele mai simple și la îndemână căi pentru a depăși această perioadă neagră. Fiecare dintre noi trebuie să se gândească la sănătatea sa și a familiei sale. Și să acționeze pentru binele tuturor!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ministrul Culturii, senatorul Lucian Romașcanu (PSD), anunță joi seară că a fost depistat pozitiv la testul de coronavirus după ce s-a întors din concediu și că are „simptome minime”.

„După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităților curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală. Am mai avut un episod de Covid19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine… Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aștept întoarcerea între colegi”, a scris ministrul, pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *