Ciolacu (PSD), despre Congresul PNL: „Câți ani de PUȘCĂRIE trebuie să dai lui Orban, lui Bode, lui Cîțu?”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, la Antena 3, că la Congresul PNL desfășurat la Romexpo, cu 5.000 de oameni în spațiul închis, în plin val 4, s-au încălcat toate regulile anti-pandemie, iar instituțiile statului s-au facut că nu văd.

„Cea mai mare sfidare a fost adusă românilor la acest Congres. Nu am crezut că o să traiesc un moment când toți cei 20 de milioane de români sunt sfidați de o formațiune politică la care au participat premierul, președintele Camerei Deputaților și președintele României. Toate instituțiile statului, Poliție, DSU, DSP, au luat pauză o zi cât timp a fost Congresul PNL, nimeni nu a intervenit. S-au încălcat toate restricțiile posible, în sală a fost ministrul de Interne, ministrul Justiției, tot ce era de încălcat s-a încălcat la acest congres. Ei au făcut totul premeditat, mai întâi au dat niște HG-uri la Guvern, au făcut tot ca să țină la acest congres. Cum mai poate să iasă Iohannis la români să le spună să poarte măști, să ne vaccinăm, după ce a patronat cea mai mare încălcare a legii? Câți ani de pușcărie trebuie să le dai lui Orban, lui Bode, lui Cîțu?”, a zis Ciolacu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

2 comentarii la „Ciolacu (PSD), despre Congresul PNL: „Câți ani de PUȘCĂRIE trebuie să dai lui Orban, lui Bode, lui Cîțu?”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *