Ciolacu (PSD): „Dacă PNRR nu este prezentat MÂINE în Parlament, PSD va intra în GREVĂ parlamentară. Cîțu și Orban vor să BLOCHEZE toată Europa!”

Președintele PSD Marcel Ciolacu amenință că partidul va intra în grevă parlamentară, dacă Planul Național de Redresare și Reziliență nu va fi prezentat, miercuri, în Parlament. Într-un mesaj publicat marți, pe Facebook, Ciolacu spune că Florin Cîțu și Ludovic Orbanvor să blocheze toată Europa” prin neprezentarea PNRR în Parlament.

Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, așa acum este normal. Polonia, Spania, Italia și Franța au prezentat PNRR-ul în Parlament. Dacă mâine în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară. De ce vor Cîțu și Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani? Românii trebuie să afle adevărul legat de înghețarea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, de creșterea taxelor și impozitelor pentru firme, precum și faptul că agricultura românească va primi… ZERO lei pentru irigații!”, scrie liderul PSD.

Săptămâna trecută, la întâlnirea de la Guvern dintre delegația PSD și reprezentanții executivului, Florin Cîțu le-ar fi transmis social democraților că va prezenta Planul Național de Redresare și Reziliență în Parlament.

Senatul și Camera Deputaților se reunesc, miercuri, în ședință comună pentru a vota raportul Comisiei Juridice privind activitatea Avocatului Poporului. Respingerea raportului de activitate va duce la demiterea lui Renate Weber. 

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.