Ciolacu (PSD): Autorul moral a tot ceea ce se întâmplă este Iohannis! Nu am vorbit cu el, nu am din aia de porumbei acasă…”

Marcel Ciolacu le transmite celor din USR-PLUS că este dispus să negocieze cu ei pentru a-i convinge să semneze moțiunea de cenzură a PSD împotriva guvernului Florin Cîțu. Totuși, liderul PSD transmite că dacă AUR și USR-PLUS depun o moțiune, toți parlamentarii PSD o vor vota.

„Autorul moral a tot ceea ce se întâmplă este Klaus Iohannis. Nu a ținut cont de voința românilor, a încălcat spiritul Constituției și a pus la guvernare niște perdanți. Avem un guvern care s-a transformat într-un bâlci, e un bazar. USR-PLUS nu pot să depună moțiune, nu au suficienți parlamentari. Noi avem singura moțiune. Am anunțat că suntem dispuși să negociem textul moțiunii noastre. Poate vin și de la PNL să semneze textul moțiunii noastre. USR e la putere sau în opoziție? Ei vor să se folosească de PSD? Ei, nu merge! Nu merge! Să își dea demisia și a picat guvernul. S-a schimbat compoziția politică… Şantajezi Guvernul României? Şantajezi ce bani sunt pe la ministere? I-a păcălit pe români că facem o ţară fără penali, că nu vor mai fi pensii speciale. Când s-a vorbit de Cîţu că e penal au zis că e o problemă internă a PNL. Acest guvern trebuia să plece când a apărut că Cîțu este infractor, că a fost condamnat în America, este penal. Nu am vorbit cu Iohannis, nu am din aia de porumbei acasă. Responsabilitatea cea mai mare este a lui Iohannis, este guvernul său. Am semnăturile în mașină, avem 157 de semnături. Să vină să discutăm, ei nu pot să depună o moțiune pentru că nu au semnături. Dacă AUR și USR-PLUS depun o moțiune, PSD votează moțiunea. Eu vă promit că toți colegii mei vor vota moțiunea. Eu nu depun moțiunea, dacă nu am 234 de semnături. Nu vreau să se folosească de PSD. Prioritatea zero a românilor este să plece guvernul Cîțu.”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Marcel Ciolacu a infirmat că ar avea un „blat” cu Klaus Iohannis și a comentat și zvonurile că ar fi „omul serviciilor”. Liderul PSD a avut o replică fabuloasă, joi seara: „Iau bătrâni la SRI?”

Ce blat să am eu cu Iohannis? Ce să îmi facă mie? Cu ce să mă șantajeze? M-au căutat și pe mine, și pe nepoți, am un copil, e la facultate, o să fie medic. Nu am probleme. De ce să fac blatul? Sunt copil de pilot militar, nu aveau voie să mă abordeze (n.r. că este ”securist”). Iau bătrâni la SRI? E o marotă scoasă. Ce îmi dă Iohannis ca să fac blat cu el? Ce să îmi dea mie Iohannis mai mult decât mi-au dat românii?”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *