Ciolacu (PSD) anunţă moţiune împotriva ministrului Muncii: „Turcan este o catastrofă”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă, miercuri, că ministrul Muncii Raluca Turcan este „un ministru catastrofă” care nu ştie ce legi a votat precizând că, în aprilie 2020, a fost adoptată o lege propusă de PSD care prevede ca familiile medicilor care au decedat e coronavirus să primească o pensie e urmaş:

„Plecaţi urgent acasă”, i-a transmis Ciolacu ministrului Muncii anunţând o moţiune simplă împotriva acesteia.

Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus. E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, aţi votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaş egală cu 75% din salariul cadrului medical respective”, a transmis miercuri Ciolacu.

Acesta cere ca legea votată şi promulgată să fie aplicată:

În loc să vă faceţi de râs prin conferinţe, mai bine aţi aplica legea deja votată şi promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu aţi aplicat această lege. Un ministru catastrofă! Asta sunteţi! Nu ştiţi nici ce votaţi. Nu ştiţi nici ce vorbiţi. Nu înţelegeţi nimic. Nu vă pricepeţi la nimic. Plecaţi urgent acasă”, a mai scris Ciolacu.

Acesta anunţă că PSD va depue moţiune simplă împotriva ministrului Muncii:

Şi pentru acest motiv, dar şi pentru multe altele, vom depune moţiune simplă împotriva ministrului Muncii! Trebuie să plecaţi acasă! Demisă, dacă nu vă daţi seama singură de ce trebuie neapărat să plecaţi”, a mai scris Ciolacu.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat, miercuri, că Guvernul ia în calcul acordarea unor ajutoare familior medicilor decedaţi de coronavirus, proiectul fiind dezbătut de ministerele implicate.:

Există în discuţie un proiect prin care să se acorde un sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus”, a anunţat, miercuri, Raluca Turcan.

Aceasta a precizat că în prezent există discuţii între ministerele implicate, pe această temă. Turcan a refuzat să precizeze despre ce sumă ar fi vorba, anunţând că toate detaliile vor fi precizate la finalizarea propunerii.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.