Ciolacu (PSD) anunță că va încerca să DEMITĂ guvernul Cîțu cu parlamentari din PNL, USR-PLUS și UDMR

Florin Cîțu ar putea să nu mai prindă relaxările de la 1 iulie la Palatul Victoria! Este visul lui Marcel Ciolacu, liderul PSD având și o strategie pentru a-l demite pe premier. Ciolacu vrea să îl dea jos pe Cîțu după numai 6 luni de guvernare chiar cu voturile parlamentarilor din PNL, USR-PLUS și UDMR, cei care formează coaliția guvernamentală. Liderul PSD a detaliat și cum va negocia cu fiecare parlamentar pentru a-l convinge de „dezastrul național” pe care îl reprezintă, în opinia sa, cabinetul Cîțu.

Trebuie să se hotărască parlamentarii, și cei din AUR, și cei din PSD, și minoritățile. Vor 4 luni de troc pe banii românilor și să continuăm așa sau vor vota moțiunea de cenzură? Până pe 14, terminăm tot draftul, iar apoi, fără aroganță, cu argumente, vom avea discuții cu toți parlamentarii din Parlamentul României ca să dărâmăm acest dezastru național pe care îl conduce Cîțu cu gașca lui.”, a spus Marcel Ciolacu, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează drept „jenantă” situaţia legată de campania în care miniştrii cabinetului condus de Florin Cîţu fac campanie pro-vaccinare, el susţinând că miniştrii sunt plătiţi „să îşi facă datoria de demnitari”. „E jenant, parcă sunt nişe staruri rock (…) E Sofia Loren Raluca Turcan? Eşti Brad Pitt, să vină lumea să te urmeze?”, susţine el.

Nu poţi să accepţi… l-am văzut la televizor, făceau reclamă cu vaccinarea. Măi, oameni buni, noi vă plătim să guvernaţi ţara, să vă faceţi datoria de demnitari. E jenant, parcă sunt nişte staruri rock. Doamna Turcan a ieşit, e cu vaccinarea de parcă nu ne aducem aminte, a participat, când eram toţi închişi în case, nici nu puteam să ieşim pe balcon că luam COVID, dânsa era la domnul Orban în birou”, a afirmat Marcel Ciolacu, marţi seară.

El a ironizat-o pe Raluca Turcan în contextul implicării sale în campania pro-imunizare faţă de COVID-19.

E Sofia Loren Raluca Turcan? Eşti Brad Pitt, să vină lumea să te urmeze?”, a spus Ciolacu.

El a catalogat drept „o tâmpenie” ideea organizării unor tombole adresate celor care se vaccinează. Liderul social-democrat i-a criticat pe deţinătorii portofoliilor din Executiv şi pentru că şi-au delegat atribuţiile.

Absolut toţi miniştri şi-au delegat semnătura (…) niciunul nu-şi asumă nimic. Ei se ocupă, mai nou, de Congres. Ce facem patru luni de zile până ţin ei congresele, că vedem că domnul Cîţu a început să umble la puşculiţa banului public, nu ai dânsului, să-i împartă”, a mai spus Ciolacu.

Mai mulţi miniştri au răspuns provocării premierului Florin Cîţu de a spune ce conţine vaccinul anti-COVID-19 pentru ei. Membrii cabinetului s-au filmat pe câmp, în sala de spectacole, la minister sau pe uliţa unui sat şi au transmis mesaje în care asociază vaccinul cu ideea de libertate, normalitate sau timp petrecut cu familia şi cei dragi.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.