Ciolacu (PSD): „Acest Guvern nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamț să nu se mai repete”

Sunt șapte spitale care au ars în ultimele luni, spune liderul PSD, Marcel Ciolacu. El afirmă că vom continua să numărăm morții până când autoritățile nu vor înțelege că trebuie să își asume responsabilitatea și să se ridice la înălțimea funcțiilor pe care le ocupă. Președintele PSD Marcel Ciolacu a transmis condoleanțe familiilor pacienților care și-au pierdut viața în incendiul de la „Matei Balș” și recuperare grabnică celor răniți.

Cu toate acestea, este șocant, sfâșietor și revoltător să vedem că dincolo de împărțirea funcțiilor, pasarea continuă a responsabilității și lupta politică, acest Guvern nu a făcut absolut nimic pentru ca tragedia de la Piatra Neamț să nu se mai repete. Sunt deja 7 spitale care au ars în ultimele luni: Piatra Neamț în noiembrie; Spitalul CFR Cluj Napoca, tot noiembrie; Spitalul Județean Târgu Mureș, secția ATI, în 4 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Socola, Iași pe 25 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Municipal din Roman pe 2 ianuarie, Spitalul de Psihiatrie din Gătaia Timiș pe 5 ianuarie și acum ”Matei Balș” în 29 ianuarie. În tot acest timp, nu s-a făcut concret nimic. Doar acțiuni de fațadă, de imagine”, spune Marcel Ciolacu.

Acesta se întreabă câte spitale mai trebuie să ardă pentru ca Guvernul să facă ceva:

Vom continua să numărăm morții până când autoritățile nu vor înțelege că trebuie să își asume responsabilitatea și să se ridice la înălțimea funcțiilor pe care le ocupă”, mai spune Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.