Ciolacu: „Obiectivul CDR2 este îndestularea clientelei de partid”

Până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS, acuză președintele PSD, Marcel Ciolacu:

„Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid”.

„Singurul obiectiv al CDR2.0 este #împărțirea tuturor funcțiilor posibile pentru a-și îndestula întreaga clientelă de partid! Depolitizarea a fost doar o altă promisiune de campanie. Acum, până la ultima comună, chiar și directorii de școli cu rezultate de excepție sunt înlocuiți cu politrucii și pilele PNL și USR-PLUS”, a transmis Marcel Ciolacu.

Social-democratul a postat și o fotografie cu un mesaj în care se menționează că directorul școlii dintr-o comună din Vaslui a fost schimbat, iar numirea unui nou director nu ar fi fost posibilă fără sprijinul liderului PNL, Nelu Tătaru:

Totul la vedere și într-un dispreț total față de profesioniști, elevi și părinții care ies în fața școlilor închise să protesteze! Când interesele de grup și de partid o cer, CDR 2.0 trece cu buldozerul peste români”, conchide liderul PSD.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.