Ciolacu n-ar refuza Guvernul… Cioloș 2. Răspunsul liderului PLUS: „Nu mă interesează părerea PSD!”

Dacian Cioloş, copreşedinte USR PLUS, a exclus varianta unei colaborări cu PSD, afirmaţie făcută după ce liderul social democrat Marcel Ciolacu a declarat că, după alegeri, va negocia formarea unei majorităţi cu alte partide, mai puţin cu PNL.

„Înţeleg că există interpretări cum că domnul Ciolacu a zis că nu exclude un vot în viitorul Parlament pentru un guvern condus de mine. Răspunsul meu e simplu. Nu mă interesează părerea PSD şi a domnului Ciolacu, pentru că nu avem niciun gând de a colabora politic cu acest partid care a făcut atât de mult rău României. Şi, ca să fie clar, nici nu vom avea nevoie de PSD”, a transmis Dacian Cioloș.

Miercuri seară, liderii PSD și PLUS, Marcel Ciolacu și Dacian Cioloș, au avut un schimb de mesaje prin intermediul rețelelor de socializare, legat de viitoarea formulă de guvernare.

Ciolacu a răspuns la reacția lui Cioloș:

„Domnule Cioloș, văd că v-ați repezit să comentați un fake news….Stați liniștit! Am spus că PSD va #câștiga alegerile și va desemna premierul. Că alții s-au grăbit să vă vândă iluzia unei funcții de premier, asta vă privește numai pe dumneavoastră. #guvernulzero”, a scris Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.