Ciolacu: Mai nou, „subsemnatul Orban” se autopropune iarăşi premier. Singura soluţie este premierul propus de PSD

Marcel Ciolacu a declarat că iar „subsemnatul Orban” se autopropune premier, deşi a plecat acum o săptămână din această funcţie „de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei şi a economiei”. Liderul PSD a adăugat că singura soluţie e Alexandru Rafila la şefia Executivului, propunerea făcută de social-democraţi.

„Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraş! Mai nou, «subsemnatul Orban» se autopropune iarăşi premier, o funcţie din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei şi a economiei. Nu, «subsemnatule Orban»! Tu nu mai poţi avea nicio funcţie în statul român. Nu o meriţi! Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconştienţilor, continuaţi să vă bateţi pe ciolan! Singura soluţie este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeţi-vă circul ridicol şi plecaţi odată acasă! Pierzătorilor!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban a declarat miercuri, după şedinţa conducerii liberale, că mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coaliţii guvernamentale include două variante – Florin Cîţu premier şi Ludovic Orban preşedinte la Cameră sau Orban premier şi Cîţu preşedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat că votul dat în Biroul Permanent Naţional a fost un vot în unanimitate.

Liderul liberalilor a argumentat că într-o democraţie votul cetăţenilor e baza pentru orice negociere, PNL având o pondere de aproximativ 55% în cadrul acestei majorităţi parlamentare consideră legitim să desemneze candidat la funcţia de premier şi candidat la funcţia de preşedinte al uneia dintre Camere.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.