Ciolacu, ironic după desemnarea lui Ciucă drept premier din partea PNL. „Credeam că e domnul Rafila…”

Marcel Ciolacu a declarat, după ce PNL a votat în unanimitate ca Nicolae Ciucă să fie nominalizarea de premier, că a crezut că liberalii îl vor propune pe Alexandru Rafila. Liderul PSD a negat existenţa unei înţelegeri cu preşedintele Klaus Iohannis cu privire la acceptarea lui Ciucă în funcţia de prim-ministru, încă de acum două luni. „Doamne fereşte. Chiar mi se pare aberant”, a spus Ciolacu.

Eu am crezut că îl propun pe domnul Rafila. În acest moment, PSD are o propunere de prim-ministru. Noi mergem la negocieri la ora 16.00 cu cei de la PNL”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi la sediul partidului.

Întrebat dacă PSD ar putea reveni asupra deciziei ca el să fie propus premier şi să îl accepte pe Nicolae Ciucă în această funcţie, Marcel Ciolacu a răspuns: „În acest moment, înţeleg că PNL are altă propunere pentru rotaţie”.

Chestionat dacă a avut vreo înţelegere cu şeful statutului cu privire la Nicolae Ciucă în funcţia de premier, încă de acum două luni, liderul PSD a replicat: „Doamne fereşte. Nici măcar nu am stat de vorbă cu domnul Iohannis. Credeţi că dacă aveam o înţelegere cu preşedintele de două luni de zile stăteam în această criză politică? Haideţi, chiar mi se pare aberant”.

Declarația lui vine după ce liderii PNL au decis joi să își schimbe propunerea de premier, votându-l unanim pe Nicolae Ciucă în locul lui Florin Cîțu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *