Ciolacu, înainte de întâlnirea cu PNL: „Vom avea propunere de premier. Consider că și eu și Iohannis suntem obligați să respectăm Constituția”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat joi, înainte de întâlnirea cu Florin Cîțu, că va merge la discuții cu programul de guvernare, urmând ca la Cotroceni să meargă și cu propunerea de premier.

Mergem cu programul de guvernare și cu măsurile pe care considerăm noi că trebuie luate urgent și chiar suntem optimiști. Trebuie să venim cu o soluție și românii noi considerăm că s-au săturat. Noi vom merge cu propunerea de premier la Cotroceni, așa este constituțional”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu face aluzie la încălcarea Constituției în cazul în care PSD nu va desemnat să formeze un guvern, ținând cont de faptul că e câștigătorul alegerilor și prin urmare partidul cu cele mai multe mandate în Parlament, având cea mai mare posibilitate de a coagula o majoritate.

Nu cunosc aceste detalii. Cu funcția de premier mergi la Cotroceni. Sunt covins că și eu și domnul Iohannis vom respecta Constituția. Vom merge cu o propunere de premier. Nu consider nimic, consider că și eu și domnul Iohannis suntem obligați să respectăm Constituția”, a declarat Marcel Ciolacu privind negocierile pentru formarea unui guvern.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *