Ciolacu, în pericol de INFECTARE cu covid: S-a AUTOIZOLAT

Președintele PSD Marcel Ciolacu s-a autoizolat, miercuri, după ce a fost în județul Sălaj, unde a interacționat cu lideri PSD care au COVID-19. Ciolacu s-a testat în cursul dimineții. Ciolacu a mers miercuri dimineața și și-a făcut testul pentru COVID-19, după ce a interacționat cu lideri PSD Sălaj, care sunt confirmați cu virusul SARS-CoV-2.

Ciolacu nu are simptome de boală, însă a decis să se autoizoleze până când va veni rezultatul testului.

Trei lideri PSD cu care s-a întâlnit în urmă cu câteva zile au fost confirmați cu coronavirus. Trei lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns deja la spital. Este vorba despre Tiberiu Marc – președintele Consiliului Județean Sălaj (încă în funcție), vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect, Florin Florian.

Cu o zi înainte de alegerile locale, Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, a aflat că are COVID-19. Mai mulți colegi de partid cu care a intrat în contact au făcut testul duminică și au fost depistaţi cu noul coronavirus. Sergiu Panie, vicepreşedintele PSD Zalău, Florin Florian, candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean și Ioan Miclea, directorul societății Citadin Zalău sunt internați la spital.

Mai mult decât atât, managerul Aeroportului Internaţional din Iaşi, Cătălin Bulgariu, a fost diagnosticat cu COVID 19. Surse din PSD Iaşi spun că Bulgariu ar fi participat, luni,  la o şedinţă internă de partid în ciuda faptului că aştepta rezultatul testului COVID.

Evenimentul electoral la care au participat mai mulți lideri PSD s-a desfășurat în aer liber, în Parcul Central al orașului Zalău.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *