Ciolacu explică creșterea salariilor demnitarilor: „Vom ieşi cu o decizie că NU se vor mări salariile pentru demnitari, în cazul în care legea va fi promulgată!”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că nu știe despre măsurile pregătite de Guvern pentru creșterea TVA la băuturi carbogazoase sau creșterea prețului la țigări.

Le voi vedea și eu în ședința coaliției. Nu am știință despre aceste propuneri, dar sunt mai multe propuneri și cred că este corect să luăm o decizie în coaliție și pe urmă vom discuta. Vom discuta ulterior cu patronatele, cu sindicatele și apoi vom lua deciziile finale.”, a spus Marcel Ciolacu.

Salariile demnitarilor vor crește. Este decizia luată ieri în Parlament, odată cu votul pe Legea 153 care prevede majorări de salarii pentru o parte din bugetari.

Este o corectură, am chemat azi dimineață liderul de grup de la PNL și liderul de comisie. Toți parlamentarii sunt prinși pe listă. Dacă legea va trece, se va proroga termenul de aplicare pentru parlamentari. Altfel, legea ar fi fost neconstituțională. Ea nu mai putea fi aplicată, vorbim de Legea 153, pentru toată lumea. Azi, din coaliție, vom ieși cu o decizie că demnitarii nu trebuie să aibă salarii mai mari. E o lege pe care trebuie să o respectăm cu toții. Eu cred că noi, demnitarii, trebuie să facem un efort, să strângem cureaua. Restul sunt legi, se trece printr-o situație dificilă pentru toată lumea”, a declarat Marcel Ciolacu.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *