Ciolacu, după recepția la Iohannis de Ziua Națională: „Fiecare va plăti în fața istoriei și a românilor pentru ce a făcut…”

Marcel Ciolacu a fost invitatul lui Klaus Iohannis, la ceremonia de la Palatul Cotroceni dedicată Zilei Naționale. Liderul PSD, acum și președinte al Camerei Deputaților, a precizat că nu a stat de vorbă decât câteva secunde cu Iohannis. Ciolacu a reafirmat că președintele Iohannis a greșit și, pentru asta, va plăti în fața istoriei și a românilor.

Fiecare respectăm instituțiile pe care le reprezentăm. Au fost câteva secunde (n.r. discuția de la Cotroceni). PSD și Marcel Ciolacu nu au parteneriat cu Klaus Iohannis. Noi avem cu PNL. Fiecare va plăti în fața istoriei și a românilor pentru ce a făcut. Eu nu am dușmani politici. Rostul președintelui este cu totul altul. Dacă a greșit cineva, acela este Klaus Iohannis, care s-a implicat în campania electorală. Poate ultimii ani vor arăta un alt președinte. Noi am câștigat alegerile și nu ni s-a respectat dreptul de a da premierul.”, a spus Marcel Ciolacu la România TV.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.