Ciolacu ar lăsa PNL minoritar în viitorul guvern: „Vom SCOATE din programul de guvernare al PNL tot ceea ce este de neacceptat pentru PSD!”

PSD va decide astăzi dacă va guverna alături de PNL, a anunțat luni Marcel Ciolacu, la sediul partidului unde va avea loc o ședință.

Vom decide dacă vom începe sau nu negocierile cu PNL. De asemenea, o să trecem în discuție și programul deja public de guvernare al PSD și vom scoate ce este de neacceptat din punctul de vedere al PSD și condițiile de bază pentru viitorul program de guvernare din partea PSD”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că nu a discutat cu președintele Klaus Iohannis și toate negocierile cu cei de la PNL se vor face direct, fără intermediari. Ciolacu a propus ca împărțirea funcțiilor să țină cont de ponderea mandatelor din Parlament ale fiecărui partid, ceea ce ar însemna o lovitură grea pentru liberali, cei de la PSD având mult mai multe mandate.

Nu am luat nicio funcție în discuție. Încă suntem în marja programului de guvernare și astăzi vom vedea dacă colegii noștri vor decide să demarăm aceste negocieri cu PNL (…) Nu am avut o discuție cu domnul președinte Klaus Iohannis. Negocierile nu pot să fie altfel decât conform ponderilor parlamentare. Eu nu cunosc alte negocieri politice decât cele pe ponderi.”, a spus Marcel Ciolacu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

6 comentarii la „Ciolacu ar lăsa PNL minoritar în viitorul guvern: „Vom SCOATE din programul de guvernare al PNL tot ceea ce este de neacceptat pentru PSD!”

  • luni, 8 noiembrie 2021 la 13:47
    Legătură permanentă

    Ciolanului nu te lasa la javrele dela P,N,L voi sunteți un partid cu cel mai mare sondaj sase faca alegeri ANTICIPATE Sa plece CIUMA GALBENA OR FURAT DESTUL DOM,,CIOLACU DALE PESTE NAS SI INTRA LA GUVERNARE SI IAT CELE MAI INPORTANTE MINISTERE CA ACUMA AI OCAZIA RIDICA ROMANIA DIN RAHATU CE LOR LASAT JEGOSII DELA P,N,L,SUCCES TE SCTINEM

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *