Ciolacu a bătut în cuie candidații PSD. Către lideri: „Încetați să vă mai tineți de liste ca mâța de burlan”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le-a spus vineri, liderilor județeni ai partidului, într-o ședință lărgită în care filialele au trecut în revistă situațiile locale, pronosticurile și variantele de candidați, că listele la parlamentare nu trebuie să conțină persoane de o calitate îndoielnică.

Lăsați-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseiști și papițoi”, a afirmat șeful PSD.

PSD s-a schimbat. Suntem cel mai mare partid din România și oamenii așteaptă altceva de la noi. Credibilitatea noastră depinde de modul în care vom face aceste liste. Noul PSD înseamnă profesioniști. Încetați să vă mai țineți de liste ca mâța de burlan. V-am spus că vreau oameni competenți. Vreau specialiști: medici, profesori, antreprenori. Lăsați-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseiști și de toți papițoii care își falsifică diplomele”, le-a spus Marcel Ciolacu liderilor PSD.

Acesta a adăugat că este o abordare greșită ca liderii care au pierdut alegerile la diferențe mari să fie primii pe liste. Ciolacu i-a spus, în acest context, lui Marian Oprișan: „Vom câștiga Vrancea și fără tine”.

După această ședință, Marcel Ciolacu a transmis că noua echipă pe care o va propune PSD pentru alegerile parlamentare trebuie să conțină oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate.

România traversează cea mai gravă criză sanitară și economică din istorie. Un guvern competent și responsabil ar fi lucrat alături de specialiști pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat așa și țara noastră se află aproape de un dezastru. Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate. Așa cum este domnul doctor Rafila. Și mulți alții care vor intra în viitorul Parlament. Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a crește apoi economia și nivelul de trai al oamenilor. Suntem cel mai mare partid din România și este normal ca oamenii să aștepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiștii și impostorii”, a transmis Ciolacu.

Listele PSD Constanța au fost acceptate vineri de conducerea centrală a PSD, după ce inițial acestea au fost refuzate. La ședința de vineri a PSD, de la Constanța, a participat doar președintele organizației județene, Felix Stroe. El deschide lista PSD Constanța pentru Senat.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.