Cine îl mai înțelege pe Comănescu? Șeful GSP, confruntat cu un nou PROTEST, îi cheamă la muncă pe angajații pe care nu îi plătește

Joi dimineață a avut loc un nou protest la sediul companiei Grup Servicii Petroliere din dana 34 a Portului Constanța. Aproximativ 30 de angajați ai GSP, neplătiți de mai bine de un an, au protestat pentru drepturile salariale.

Am pierdut numărul exact al protestelor din ultimul an, dar, în ultima vreme, fiecare astfel de acțiune are farmecul ei, prin abordarea pe care conducerea companiei o are față de proprii angajați. Dacă data trecută președintele GSP, Gabriel Comănescu, i-a asigurat pe protestatari că nu îi va mai chema la muncă, de data aceasta le-a făcut o astfel de invitație.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV: TOMIS NEWS ajunge la nivel internațional: SCANDAL în Azerbaidjan! Vizat: Gabriel Comănescu și bărcile sale de pescari din Mexic

„În decembrie ne-au zis că nu ne mai cheamă la muncă pentru că facem gălăgie, iar de data asta ne-au zis că platforma Saturn a ajuns la Agigea acum 4-5 zile și că urmează în curând să intre într-un contract și ne-au chemat la muncă”, a spus unul dintre protestatarii de joi dimineață, pentru TOMIS NEWS.

Cei aproximativ 30 de angajați au avut parte de ritualul consacrat al companiei, încă un episod de dus cu zăhărelul, mai exact s-au întocmit liste, ca și cum compania nu ar cunoaște cine și cât are de primit și, mai ales, de cât timp și au stat la discuții.

„Ultima dată ne-au promis că începând cu 1 februarie vor face plățile în maxim 10 zile. Au trecut și acele 10 zile, suntem în 15 ale lunii și avem conturile goale. Azi ne-au zis că peste alte 10 zile am putea să mergem la muncă, dacă vrem. Nu știm nici dacă în următoarele zile ne vom primi banii pentru care am muncit și pe care îi așteptăm, cei mai mulți dintre noi, de un an și jumătate”, a mai spus un alt angajat al GSP, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Comănescu în Top 300 milionari, angajații neplătiți de mai bine de un an, disperați în prag de sărbători. Încă un protest la GSP!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.