Christian Gigi Chiru, ALDE: „Ca primar, voi încuraja unitățile de învățământ să genereze forță de muncă calificată”

Candidatul Alianței Liberalilor și Democraților Europeni la Primăria Constanța, Christian Gigi Chiru, a discutat, joi, cu mai mulți cetățeni prin intermediul campaniei inițiată de TOMIS NEWS,„Candidații la Primărie, în dialog cu constănțenii”.

Acesta a precizat că printre planurile sale ca potențial primar se regăsește obligația încurajării investițiilor în capacități de producție și de altă natură.

„Administrația constănțeană are obligația să încurajeze investițiile în capacități de producție și de altă natură, acordând în funcție de valoarea investiției facilități fiscale sau intrând în parteneriate cu potențialii investitori. În calitate de primar, voi duce permanent o campanie de promovare a potențialului orașului, încurajând unitățile de învățământ să genereze forță de muncă calificată conform nevoilor pieței”, a spus Chiru, într-un răspuns adresat constănțeanului Florin Batală.

Totodată, candidatul ALDE a reluat o temă proprie de campanie, din 2012, referitoare la Cazinou.

„În această toamnă voi demara o procedură de salvare a Cazinoului, ocazie cu care voi face publică modalitatea. Până atunci, pot să vă spun că rezolvarea se află în istoricul aceste clădiri!”, a mai spus Chiru.

DISCUTĂ ȘI TU CU CANDIDAȚII LA PRIMĂRIE!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *