Chițac tună și fulgeră împotriva lui Făgădău: „Îl anunț că îmi extind invitația către SALA DE JUDECATĂ dacă nu retractează imediat ceea ce a declarat!”

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, cel mai probabil candidat al PSD pentru un nou mandat la cârma municipalității, a vorbit miercuri pentru prima dată despre intențiile de unificare a forțelor politice de dreapta. Evident, edilul nu doar că nu crede într-o astfel de mobilizare – aspect care îl ajută în campania electorală, dar a ironizat liderii acestor partide sau candidații acestora la alegerile locale, precum senatorul Vergil Chițac – desemnat de PNL și Stelian Ion – USR. Detalii, AICI!

Senatorul Chițac nu a gustat ironiile lui Făgădău și a reacționat vehement la scurt timp după declarațiile primarului.

„Primarul Constanței simte cum îi fuge terenul de sub picioare și a început să vorbească necontrolat. Tocmai a lansat un fake news ordinar, de tip pesedist, în care spune că îmi construiesc un bloc în Eforie. Dacă îi este atât de dor de Radu Mazăre îl invit să îi facă o vizită, dar să scutească acest oraș de minciunile și reflexele mizerabile pe care idolul său le-a ridicat la rang de artă. De asemenea, îl anunț pe domnul primar că îmi extind invitația și către sala de judecată dacă nu retractează imediat ceea ce a declarat. Din păcate pentru el și din fericire pentru restul lumii, epoca Mazăre se încheie. Acesta este doar începutul sfârșitului”, a transmis Vergil Chițac.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.