Chițac tranșează problema „alianței USR – PNL”: „Am avut o înțelegere cu Stelian Ion la un moment dat. Oamenii s-au săturat de acest meci de județeană!”

De la discuțiile de alianță USR – PNL, încet-încet, se ajunge la război în toată regula. Candidatul Alianței USR-PLUS pentru Primăria Constanța, Stelian Ion, a avut în ultima vreme un discurs tot mai vehement și mesaje tot mai ultimative pentru PNL, care au culminat joi cu un mesaj clar: o presupusă alianță cu liberalii mai poate fi făcută doar până la sfârșitul acestei luni.

PNL Constanța nu acceptă tonul celor de la USR și, concomitent cu mesajele tăioase ale USR, liberalii s-au arătat tot mai reticenți. Astfel, senatorul Vergil Chițac, desemnat de PNL pentru Primăria Constanța, a transmis joi seară un mesaj tranșant cu privire la alianța cu USR:

„Vreau să lămuresc o dată pentru totdeauna problema alianței PNL-USR pentru Constanța. Observ că domnul Stelian Ion continuă să lanseze în spațiul public ideea conform căreia nu există deschidere din partea PNL privind această alianță, lucru pe care îl găsesc inacceptabil și profund nedemn pentru un om care are pretenția de a câștiga încrederea electoratului.Cred că oamenii s-au săturat de acest meci de județeană de tipul na-ți-o ție, dă-mi-o mie, al cărui rezultat este evident în dezavantajul lor. Am spus în nenumărate rânduri și prin toate căile posibile că eu și PNL suntem deschiși la dialog și că am avut întâlniri și chiar o înțelegere cu domnul Stelian Ion la un moment dat. Din păcate, domnia sa a decis să rupă unilateral și „bărbătește” acel pact, văzând probabil cum sondajele îmi sunt net favorabile, iar candidatura domniei sale este pusă în pericol. Jocul mediatic pe care îl face în aceste zile este dezonorant și, trebuie s-o spun, favorabil celui mai mare rău care i s-a întâmplat Constanței în ultimii 20 de ani, rău pe care domnia sa îl condamnă, declarativ cel puțin, de câte ori are ocazia.Ușa mea și a PNL rămâne deschisă, pentru că aici vorbim de interesul Constanței. Dar călcați în picioare nu ne vom lăsa, asta e clar. Din fericire, în curând vine momentul alegerilor, iar atunci toată lumea va avea în față realitatea în toată splendoarea ei.Acestea fiind spuse, este ultima mea intervenție pe acest subiect. Sunt sigur că în septembrie, indiferent de formula în care ne vom prezenta, Constanța va redeveni cu adevărat puternică. Aveți încredere!”, a transmis Vergil Chițac.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *