Chițac și Palaz în… INSTANȚĂ! „M-au făcut gibon, să vedem ce zic judecătorii!”

Bubuie nervii între cei doi adversari politici constănțeni, președintele PMP Claudiu-Iorga Palaz și președintele Asociației Constanța Altfel senatorul Vergil Chițac. Cei doi se înțeapă de mai multă vreme, abia așteaptă un moment să se tăvălească bărbătește, iar cei de la Constanța Altfel au contabilizat aparițiile și problemele publice ale lui Palaz din ultima vreme, ironizându-l atât de tare încât l-au etichetat ca… gibon. Palaz nu a mai suportat ironiile și a acționat în instanță, așa cum a confirmat chiar Asociația Constanța Altfel.

„Ne-am luat cu treabă și am uitat să vă spunem că ne-a dat în judecată gibonu’! Ăla de zice că circulă aeru’ și care i-a dat lu’ fină-sa, pe gratis, dotările de la Pavilionul Expozițional! Așa zice Curtea de Conturi! Același care a vândut cu milioane de euro, prin tac-su, un teren proprietarului de drept, statul român! Ăla de s-a împroprietărit cu spații verzi în buricu’ orașului! Fantasmezi, giboane! Vrea 100.000 lei, că-i „sărak” și atâta face onoarea lui nereperată…”, au precizat reprezentanții asociației.

De partea cealaltă, Palaz consideră că aceste atacuri trebuie să înceteze și singura variantă este… instanța.

„M-au făcut în toate felurile în ultima vreme. L-am chemat pe Chițac în judecată, pentru că este președintele Asociației. Poate că nu el a scris, eu știu, bănuiesc, cine a scris, dar el este președintele și el trebuie să își asume. Nu suma cerută pentru daune este importantă, să vedem cum apreciază judecătorii aceste jigniri. Chițac trebuia să își vadă de declarația lui de interese, pe care a modificat-o după trei ani, cei de la Senat mi-au zis că nu au văzut pentru că era… față-verso, cum să zici așa ceva? O să fac o conferință de presă săptămâna viitoare!”, a spus Palaz, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *