Chițac și Ovanesian vor să se pună bine cu… judecătorii și au pus BARIERĂ și paznic la parcarea de la instanțe. USR s-a luat de cap: „Ne facem de RÂS!” (UPDATE)

UPDATE

În urma reanalizării impactului asupra traficului rutier, precum și a destinației zonei în cauză, la data de 18 octombrie a.c., avizul pozitiv acordat inițial de Poliția Municipiului Constanța, a fost retras parțial de către Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, mai exact mențiunea cu privire la montarea unei bariere, la intersecția bulevardului Tomis cu strada Vasile Alecsandri. Astfel, lucrările de amenajare referitoare la zona menționată urmează a fi executate fără montarea unor stâlpi, bariere și bolarzi retractabili, în vederea asigurării fluenței și siguranței rutiere.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Întrucât Primăria este pe marginea prăpastiei și nu avem experiență și nu știm să gestionăm, așa cum a precizat recent city-managerul Felicia Ovansian, cei de la Primărie au comis-o din nou: au instalat o barieră la parcarea de la instanțe, pentru a interzice accesul celor care nu fac parte din rândurile magistraturii constănțene. Măsura este, evident, ilegală, magistrații neavând prioritate la locurile în cauză, tocmai în baza regulamentului parcărilor adoptat de Primărie!

Evident, nici primarul Vergil Chițac, nici Primăria, nu au anunțat această măsură, astfel că paznicul agățat de barieră nu a avut parte de nici o reclamă. Imediat, cei de la USR Constanța au luat din nou foc pe colegii lor din Primăria Altfel, iar consilierul local Cătălin Iacob a subliniat faptul că prin această măsură… ne facem de râs:

Primăria Constanța a blocat un drum pentru a se asigura că nimeni nu mai parchează pe locurile rezervate de o instituție publică. Ocuparea unui loc de parcare de către alți utilizatori decât posesorii de abonamente nominale este interzisă și constituie contravenție. Când cineva ne ocupă locul de parcare sunăm la Poliția Locală, nu montăm bariere și blocăm circulația. Stimați colegi din primărie, ne facem de râs!”, a transmis consilierul Iacob.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Chițac și Ovanesian vor să se pună bine cu… judecătorii și au pus BARIERĂ și paznic la parcarea de la instanțe. USR s-a luat de cap: „Ne facem de RÂS!” (UPDATE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *