Chițac se rățoiește la Făgădău: „Să prezinte un raport de activitate în care să evidențieze promisiunile făcute în urmă cu 4 ani”

Candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, a declarat că așteaptă din partea celor care se află în fruntea administrației locale „să prezinte un raport de activitate în care să evidențieze ce au realizat din toate promisiunile făcute în urmă cu 4 ani.”

Îndemn toți constănțenii să se uite lucid la ce s-a promis și apoi în jur. Dacă li se pare că lucrurile au fost îndeplinite, să îi voteze iar. Dar dacă promisiunile au rămas pe hârtie, să voteze altceva. Vă spun doar atât: dacă aș fi fost în echipa care a  adus Constanța în halul în care este azi, nu as mai fi venit acum sa cer votul oamenilor”, a spus Vergil Chițac.

La întâlnirea de marți cu locuitorii zonei Poarta 6 și Km 4-5 au participat și candidații PNL la Consiliul Local Constanța „care și-au notat toate problemele invocate și vor propune soluții menite să le rezolve”, unii dintre ei fiind actuali consilieri locali sau județeni, remarcați în Consiliul Local și Consiliul Județean printr-o inactivitate strigătoare la cer.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *