Chițac se aruncă între liberali și Făgădău. „Nu poți să-i spui unei fete că e urâtă, de ziua ei. Acțiunea în instanță este singura cale de urmat”

Organizaţia municipală Constanţa a Partidului Naţional Liberal a transmis, luni, mesaje dure la adresa administrației locale și a atras  atenția asupra modului insultător  prin care primarul Decebal Făgădău și administrația pe care „teoretic” o conduce îi tratează pe cetățenii municipiului Constanța și consideră că atitudinea de dispreţ şi indolenţă a primarului Constanţei se propagă clar și în rândul subordonaților din aparatul administrativ.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii nervoși pe Făgădău: „Care sunt atribuţiile delegate fiecăruia dintre viceprimari? Primarul are grijă să fie unicul iniţiator al tuturor proiectelor de hotărâri. Constanța a ajuns un oraş prost administrat”

Liberalii se plângeau de greutatea cu care Primăria Constanța răspunde la solicitările publice, aspect care l-a determinat pe senatorul neafiliat, Vergil Chițac, să considere că acțiunea organizației municipale a PNL este „o hârtie umplută cu gălăgie” și „o nouă mostră de vorbărie politicianistă”.

„Cum dl. Făgădău nu a răspuns, sunt luați în cuiul cătării el, viceprimarii și toți funcționarii din primărie. Constanța e “blocată, prost gestionată, prost administrată (repetiție supărătoareJ), un oraș izolat, abuzată urbanistic, nocivă sănătății prin aglomerarea de betoane, noxe și restrângerea spațiului verde, fără nici o perspectivă de dezvoltare economică, care nu poate oferi condiții de câștig și de trai cetățenilor ei”. Las la o parte faptul că această descriere a apărut în cel mai prost moment cu putință pentru că nu poți să-i spui unei fete că e urâtă, de ziua ei. Înseamnă că ești prost crescut! Însă, dacă chiar doreau să obțină aceste rapoarte PNL Cta, prin intermediul consilierilor locali, putea să le solicite oficial primarului. În caz contrar o acțiune în instanță l-ar fi obligat să-și îndeplinească această atribuțiune. Cum lucrurile nu s-au întâmplat așa, scrisoarea doamnelor și domnilor de la PNL Cta, rămâne o “hârtie umplută cu gălăgie”, vorba poetului Ion Caraion. O nouă mostră de vorbărie politicianistă. Deși ne va fi mult mai greu pentru că nu avem consilieri, noi cei de la “Constanța Altfel” vom găsi o cale să-l acționăm pe primar în instanță și-l vom obliga să-și facă datoria în acest caz și în altele. Am ajuns la concluzia că este singura cale de urmat. Pentru că el nu știe decât de frică”, a spus Vergil Chițac.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *