Chițac s-a RĂZBUNAT pe USR-iștii constănțeni și le-a „trântit” proiectele de amenajare a unor parcuri! „Nu-i problemă, REVENIM!”

Este scandal politic mare la nivel național și asta nu are cum să nu se reflecte în plan local. Asta s-a întâmplat joi și la ședința Consiliului Local Constanța, unde a avut loc poate cea mai dură ciocnire între primarul Vergil Chițac și consilierii USR. Chițac oricum nu dă doi bani pe USR-iști de mai multă vreme, iar faptul că aceștia nu au fost convinși de lălăiala primarului legată de sistemul de termoficare și creșterea subvenției la gigacalorie pentru populație, l-a scos din sărite și mai tare. De altfel, acesta a exclamat după votul în cauză – unde proiectul a fost respins, ca un soi de șantaj politic, faptul că „la Constanța nu mai este majoritate”.

Ca să arate că este supărat, următoarele proiecte de pe ordinea de zi, ale USR-iștilor, legate de bugetarea participativă și amenajarea unor parcuri de fitness, au… picat.

Motivul pare a fi o supărare pentru faptul că nu am votat majorarea gigacaloriei. Nu-i problemă, le propunem din nou”, au transmis USR-iștii constănțeni.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.