Chițac (PNL), în calitate de PRIMAR: „O colaborare cu PSD este EXCLUSĂ! Facem majoritate și program de guvernare locală cu USR!”

Liberalii constănțeni au organizat luni o conferință de presă cu rol de bilanț, la finalul campaniei electorale și la finalul alegerilor de duminică. Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Constanța, senatorul Vergil Chițac, a câștigat alegerile, la fel și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Mihai Lupu. Dacă președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, a fost vehement vis-a-vis de USR-PLUS, câștigătorul alegerilor de ieri, Vergil Chițac, a precizat că va forma o alianță și, pe cale de consecință, o majoritate cu USR-PLUS în Consiliul Local Municipal Constanța.

„O colaborare cu PSD în Consiliul Local este exclusă. Este previzibilă o distribuție a mandatelor PNL – 11, USR – 9 și PSD – 7, dacă nu mă înșel. Important este că sunt numai trei forțe politice și, pe cale de consecință, este dezirabilă o colaborare cu USR pentru a crea o majoritate. De ce fără PSD? De 20 de ani, PSD a condus Constanța și nu a livrat rezultate în mediul economic, social etc. Toți indicatorii de viață sunt foarte scăzuți comparativ cu alte orașe. Prin urmare, abordarea noastră va fi următoarea: președintele Huțucă va lua legătura cu președintele USR, domnul Negoi, noi plecând de la programul de guvernare care este Biblia pentru următorii patru ani! (…) O să-i chemăm pe colegii de la USR-PLUS, plecăm de la programul acesta și de la programul lor și proiectele lor. Construim un program de guvernare locală al ambelor partide, al majorității pe care vrem s-o creăm și care să ne orienteze pentru următorii patru ani. Ca principiu, trebuie să reunim proiectele, să fie complementare, să le prezentăm cetățenilor și să transpunem acest program de guvernare locală”, a spus Vergil Chițac.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Chițac (PNL), în calitate de PRIMAR: „O colaborare cu PSD este EXCLUSĂ! Facem majoritate și program de guvernare locală cu USR!”

  • vineri, 14 ianuarie 2022 la 10:34
    Legătură permanentă

    De ce sa foe exclusa o colaborard cu PSD.Eu colaborez strașnic cu nevastasa si cu mata.Asa colaborare mai rar.Scapam o data de tine lepră daaa

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *