Chițac: „Nu am simptome de coronavirus. Pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test”

Senatorul PNL Vergil Chițac, candidat la Primăria Constanța, este suspect de coronavirus, așa cum a anunțat joi dimineață un post central de televiziune. Chițac ar fi fost într-o delegație cu două persoane, printre care un deputat francez, care la rândul lor sunt suspectate de coronavirus, iar acesta ar fi decis să se autoizoleze la domiciliu.

Chițac a fost între 16 – 19 februarie la o întrunire a Adunării Parlamentare a NATO. Astfel, termenul de monitorizare a fost depășit.

„Constat că s-a creat o adevărată isterie în plan social vizavi de o așa zisă infectare a mea cu Coronavirus. Informația vine exact pe fondul votului din Parlament de astăzi, pentru învestirea Guvernului Cîțu. Este adevărat că ieri am anunțat că nu pot participa la vot pentru că sufăr de o răceală și voi rămâne acasă. Totuși, nu știu în ce context colegii din Parlament au tras de la sine concluzia că sunt suspect de Coronavirus și au făcut public acest lucru. Menționez că sunt sub medicație de două zile și nu am simptome de Coronavirus. Totuși, pentru a înlătura orice suspiciune, am solicitat efectuarea unui test și vă voi ține la curent”, a transmis senatorul Chițac.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *