Spread the love

Nici o zi fără tensiuni în PNL. Joi, organizația județeană a PNL Constanța anunța că organizația municipal are, din 31 martie a.c., un nou președinte, în persoana consilierului județean George Muhscină. Noul Birou Politic Local al organizației municipale PNL Constanța este format din doi prim-vicepreședinți, opt vicepreședinți, 15 membri și un trezorier. Despre circoteca liberală a alegerilor de vineri, 31 martie, TOMIS NEWS a relatat la momentul respectiv.

CITEȘTE ȘI:

Liberalii și-au atins obiectivul: S-au autodistrus la alegerile pentru organizația municipală, pentru candidatul cu adeziunea falsificată. „Dragomir să se ducă să își scrie memoriile!”

Între timp, senatorul Vergil Chițac, președintele „expulzat” al organizației municipale, a revenit cu un mesaj. Vineri, Chițac a precizat că alegerile sunt nestatutare. Totodată, alegerile la municipiu programate de senator pentru 8 aprilie „nu mai sunt oportune”.

CITEȘTE ȘI:

La liberali se lasă cu sânge pe pereți. Chițac: „La Constanța, PNL a făcut tot timpul „tovangă” cu PSD! Alegerile sunt gestionate fraudulos, ilegal!”

„Încă o dată, atrag atenția asupra abuzului comis de Gheorghe Dragomir și Gheorghe Muhscină, în colaborare cu Comisia de Organizare și Desfășurare a Alegerilor (Adrian Manole, Marilena Dragnea, Marius Enescu ș.a.) și cu girul parlamentarilor Robert Boroianu și Bogdan Huțucă. În urma acestor alegeri nestatutare, s-a constituit un Birou Politic Local, fără a se aștepta soluționarea primei contestații înaintate de noi la Comisia de Arbitraj a PNL, din 24 martie. (…) Fac apel la membrii PNL din organizația municipală să abordeze cu prudență și discernământ acțiunile virtualului președinte Gheorghe Muhscină și abuzivului Birou Politic Local. (…) Încerc să restabilesc ordinea statutară în PNL Constanța, pentru a fi posibilă organizarea alegerilor corecte. (…) Aveți încredere!”, a încheiat Chițac, cu sloganul pe care l-a folosit în campania electorală de la alegerile locale din 2016.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *