Chițac îi AMENINȚĂ pe constănțeni și face… mișto de liberali! „Lucrez pentru Constanța care trebuie să fie, nu după cum vor unii. Pot URLA cât vor!”

Se înțeleg de la prea puțin spre deloc… Este vorba de primarul Constanței, Vergil Chițac și PNL Constanța. La doar câteva momente după o declarație a președintelui organizației municipale, senatorul Septimiu Bourceanu, cu privire la regulamentul zonei peninsulare, primarul Chițac a devenit din nou amenințător. Fără nici un contact real cu constănțenii – evident, de frică, Chițac și-a creat obiceiul de a-i amenința din birou. Cazarma senilă instituită în municipiu s-a manifestat și astăzi, când a transmis cetățenilor că nu are de gând să asculte pe nici unul dintre ei și orașul va arăta… cum vrea el, în totală contradicție cu varianta diplomatică inițiată de senatorul Bourceanu:

Constanța e un oraș fără o zonă pietonală decentă, iar unii vor să rămână așa. După ce Consiliul Local a aprobat regulamentul de acces auto în zona peninsulară, un grup de vreo 20 de persoane s-a apucat să tragă sforile pentru a împiedica punerea acestuia în aplicare. Este vorba de familiile care au câte 2,3 mașini și care vor să și le parcheze pe toate sub nas, și de proprietarii de restaurante care vor să li se permită clienților accesul cu autoturismul până pe terasă, dacă se poate. Hai să privim realitatea în ochi. Ne uităm cu invidie la Cluj, la Oradea ori la Timișoara, apoi venim să ne plângem pe Facebook de cât de rău e la Constanța. Iar când vine vorba să schimbăm ceva concret în acest oraș, de pildă să îi punem în valoare centrul precum în orice alt loc civilizat din lumea asta, găsim fel de fel de tertipuri pentru a rămâne agățați de vechile metehne. Ba că lucrările fac zgomot, ba că săpăturile fac praf, ba că nu ne mai putem parca toate cele 3 mașini în zona pietonală din centru. Vreau să vă asigur încă o dată că nu voi ceda în fața acestor comportamente care ne-au blocat în timp mai bine de 20 de ani. Ajunge cu mentalitatea asta păguboasă. Acum lucrăm pentru Constanța așa cum ar trebui să fie, nu după cum vor unii să fie. Pot urla ei cât vor, pentru că pur și simplu nu au dreptate. Avem zeci de milioane de euro alocate pentru alt pavaj pietonal (cel de acum a fost distrus de mașini), am inițiat regulamente pentru restaurarea imobilelor din peninsulă, avem investitori care au investit milioane ca să restaureze imobile din peninsulă, dar, aparent, nu vrem nimic din toate astea. Noi vrem mașini în fața casei. Iar pe undeva e și normal, din moment ce vechiul regulament acorda 3800 de avize de acces. Halal zonă pietonală. Să lămurim: amânarea implementării regulamentului nu o poate dispune decât instanța (pentru nelegalitatea acestuia) sau Consiliul Local (din lipsă de orice urmă de bun-simț). Așa că vă invit pe toți constănțenii să vă spuneți părerea, poate vă aud și domnii consilieri: pe străduțele din zona peninsulară vreți zonă pietonală sau parcare?”, a transmis Chițac.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Chițac îi AMENINȚĂ pe constănțeni și face… mișto de liberali! „Lucrez pentru Constanța care trebuie să fie, nu după cum vor unii. Pot URLA cât vor!”

  • luni, 8 noiembrie 2021 la 18:31
    Permalink

    La urmatoarele alegeri castiga si femeia de serviciu, daca candideaza impotriva talambului cel mic. In fapt, PNL a reusit ceea ce reuseste de 30 ani: aduce un candidat care face constantenii sa voteze cu oricine in afara candidatului lor, oricat de rau sau de tampit ar fi ala. Asa ca, peste cativa anisori, amiralul de barcute din cada si cu ovanesianca vor lua cinci kile de m…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *