Spread the love

Senatorul constănțean Vergil Chițac, desemnat de PNL pentru Primăria Constanța, a transmis marți un mesaj legat de unificarea forțelor politice de dreapta de la malul mării. Săptămâna trecută, un apel al USR Constanța în acest sens a fost perceput foarte prost de liberalii constănțeni, care au reacționat pe măsură. Considerând că sunt tratați cu aroganță, în sensul că USR a propus candidatul pentru Primărie, oferind în schimb sprijinul pentru Consiliul Județean, liberalii au reacționat prin prim-vicepreședintele PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, care a transmis o cifră din cel mai recent sondaj al acestora, respectiv o rată de favorabilitate de 39,5%, cu mesaj clar spre USR-iști: Stați cuminți!

Între timp, senatorul Chițac dorește să stingă focul dintre USR-iști și liberali, arătând că își dorește o alianță a dreptei pentru alegerile locale din acest an.

„Foarte, foarte multă lume mă întreabă cu privire la posibila alianță a partidelor de dreapta la Constanța, iar acest lucru mă bucură enorm. Înseamnă că oamenii chiar s-au săturat de condiția mizeră în care a ajuns viața în acest oraș. Vreau să vă garantez că atât eu, cât și Partidul Național Liberal, ne dorim această alianță. Le port un respect deosebit forțelor de opoziție, tuturor acelora care vor binele Constanței și care dau dovadă de implicare. Îmi doresc din tot sufletul să fim uniți și să redăm Constanței strălucirea de altădată. Și sper mai mult ca niciodată că acest lucru se va întâmpla. Aveți încredere!”, a transmis Vergil Chițac.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *