Chițac despre plecarea lui Gigi Chiru: „Oricum, nu prindea nici lista pentru Parlament”

PNL, filiala Constanța, a organizat, joi, o conferință de presă în care au fost prezentate candidatele la zece primării din județ. La eveniment, au participat o parte dintre aceste candidate, președintele organizației de Femei la nivel național, deputatul Lucia Varga; președintele organizației municipale a PNL, Vergil Chițac și președintele organizației județene, deputatul Gheorghe Dragomir. Ultimii doi au comentat în termeni duri plecarea senatorului Christian Gigi Chiru din partid, alegând drumul candidaturii din partea ALDE la Primăria Constanța.

„S-a deschis o fereastră de oportunitate pentru domnia sa. Nu îndeplinea condițiile de integritate ale PNL. Poate la ALDE nu sunt. Era foarte greu, foarte puțin probabil, ca în aceste circumstanțe să fie nominalizat pe listele alegerilor generale din decembrie. Eu cred că a făcut-o din oportunitate politică”, a spus Chițac.

De partea cealaltă, Dragomir a încercat să fie mai diplomat, deși era vizibil dezinteresul conducerii liberale în privința sorții fostului lor coleg.

„După fiecare coleg care pleacă din partid îmi pare rău că nu mai este alături de noi, dar dacă este o opțiune proprie și dacă așa consideră că situația politică ulterioară se va îmbunătăți și așa va crește valoarea municipiului, e părerea dumnealor. Eu m-am înscris în PNL în martie 1990 și nu mă voi înscrie niciodată în alt partid, iar membru PNL voi fi cât mă va suporta partidul”, a spus Dragomir.

CITEȘTE ȘI:

Chiru candidează la Primăria Constanța din partea ALDE. Banias: „Am trecut peste supărări”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *