Chițac, despre dosarul lui Făgădău: „Poate, în campanie, era perceput ca o victimă a DNA și lua voturi mai multe. Pentru PNL, le-a trecut glonțul pe la ureche”

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanța au dispus urmărirea penală față de actualul primar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, dar și față de alte patru persoane, printre care și fostul primar, Radu Mazăre. Actualul primar este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu și fostul adversar al lui Făgădău, senatorul Vergil Chițac, a comentat această situație, susținând că are „toată compasiunea față de dl. Decebal Făgădău pentru postura în care este pus”.

CITEȘTE ȘI:

Decebal Făgădău urmărit penal de DNA Constanța, pentru abuz în serviciu, într-un dosar în care apare și Radu Mazăre

„Am toată compasiunea față de dl. Decebal Făgădău pentru postura în care este pus. Îmi doresc foarte sincer să-și rezolve problemele pentru binele său și al familiei sale. Nici o rivalitate politică nu poate justifica bucuria adversarului în astfel de condiții. Sub nici o formă! Este inuman și nu este cazul! Cu siguranță că, dacă acest dosar apărea în timpul campaniei electorale, influența rezultatul. Poate dl. Făgădău era perceput ca o victimă a DNA și lua voturi mai multe. Sau poate efectul era contrar. În fond, dacă a promis cu „demisia pe masă” că asfaltează 500 m din bulevardul Tomis și a făcut numai 400 m fără ca această chestiune să fie decisivă electoral, înseamnă că orice era posibil. Chiar nu știu! Credința unor membri ai PNL Constanța că dacă dosarul apărea în campania electorală eu aș fi câștigat, e un mod de a-și justifica trădarea. Ei știu că le-a trecut glonțul pe la ureche. Ce nu știu e că a fost numai un foc de calibrare… (…) În final, dragi constănțeni, vă îndemn pe toți, prieteni sau dușmani ai domnului Făgădău, să recunoașteți așa cum fac și eu, că ar fi de dorit ca domnia sa să-și ducă mandatul până la capăt, cu rezultate și cu demnitate!”, a spus senatorul Vergil Chițac.

CITEȘTE ȘI:

Industria de apărare răsuflă ușurată: S-a adoptat OUG care permite realizarea de investiții

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.