Chițac, despre avariile RADET: „O să mai fie din astea. Sistemul de termoficare va fi refăcut cu prioritate”

RADET Constanța a început de astăzi să furnizeze căldură în sistemul propriu și a înregistrat… opt avarii, în doar câteva ore. Astfel, mai multe cartiere nu au beneficiat de căldură.

Primarul Vergil Chițac a reacționat repede și a precizat că acționăm cu cât mai multe echipe de intervenție, întrucât în momentul acesta nu se poate face altceva.

Sunt în legătură permanentă cu administratorul special al Radet și nu e nici un motiv de îngrijorare. S-a întâmplat ce ne-am așteptat. Pentru a putea prepara simultan apă caldă și încălzire CET-ul ne-a mărit temperatura agentului termic de la 65 la 72 grade Celsius. Corespunzător s-a mărit și presiunea și anumite unele tubulaturi au crăpat. Știm, intervenim la ele, schimbăm diafragmele în punctele termice…acționăm. O să mai fie din astea. Ne pregătim să le depistăm rapid și să acționăm cu cât mai multe echipe de intervenție. În momentul acesta nu se poate face altceva. Sistemul de termoficare va fi refăcut cu prioritate”, a transmis primarul Vergil Chițac.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *