Chițac, asediat de „conturi false”: „Îmi prinde bine să fiu tras de urechi în momentul în care greșesc. Pe propagandiștii de partid îi elimin imediat!”

Senatorul constănțean Vergil Chițac, desemnat de PNL pentru Primăria Constanța la alegerile locale din acest an, transmite marți seară că este asediat de conturi false pe rețelele de socializare, care sunt concepute de partidele adverse – în speță PSD Constanța (dar și USR, dată fiind competiția internă pe zona dreptei), ca să îl denigreze.

Chițac acuză că este atacat de aceste conturi false, care îl înjură și, prin mesajele lor, îi distorsionează mesajele. Totodată, candidatul PNL arată că încurajează critica, însă nu acceptă răutatea gratuită:

„Ce ne facem atunci când armate de zeci de troli și conturi false intră în același timp cu bocancii în sufrageria ta pentru a face circ, a înjura și a manipula? Ce ne facem când orice argument pe care îl prezentăm este dus în derizoriu de aceste conturi și de propagandiștii de partid care împânzesc grupurile de Constanța cu astfel de manipulări pentru ca apoi să se autoproclame „jurnaliști”? Ce ne facem cu ofensiva asta fără precedent din partea acestor structuri care calcă pe cadavre pentru a nu pierde un război pe care este evident că nu îl mai pot câștiga? Ce ne facem cu lipsa de rațiune, cu veninul și răutatea pură cu care își apără prada? Atunci chiar avem o problemă, să știți. Una cu care se confruntă întreaga omenire, nu numai Constanța.După cum vedem că se întâmplă pe această pagină, există voci în comentarii care nu fac altceva decât să jignească, să mintă, să atace fără argumente, să manipuleze, să denigreze, să refuze dialogul. Unii se ascund în spatele unor identități false sau al unor site-uri de manipulări și propagandă politică. Țin să vă anunț că pe aceia îi voi elimina fără să ezit. De aceea, vreau să vă supun atenției câteva reguli de bun-simț pentru comentariile de pe această pagină, care sunt convins că nu sunt străine celor mai mulți dintre dumneavoastră. – nu tolerez sub nicio formă injuriile și jignirile;- nu tolerez sub nicio formă atacul la persoană;- nu tolerez sub nicio formă incitarea la ură;- nu tolerez sub nicio formă discriminarea de orice fel;- nu tolerez sub nicio formă reaua-credință și refuzul de a dialoga civilizat, cu argumente;- nu tolerez sub nicio formă publicațiile și articolele agresive și aservite, care nu țin cont de opinia sau răspunsul pe care mi le exprim public.Încurajez critica constructivă și chiar vă rog să îmi scrieți orice nelămuriri aveți. De asemenea, mi-ar prinde bine să fiu tras de urechi în momentul în care greșesc. Doar că am pretenția ca acest lucru să se facă civilizat, normal, rațional și fără răutate gratuită. Așa cum ar trebui să se întâmple în secolul XXI”, a transmis senatorul Chițac.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.