Chițac: „Armele PSD împotriva mea: aruncă în luptă cât mai mulți candidați de dreapta ca să rupă voturi de la mine”

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Constanța, senatorul Vergil Chițac, transmite joi faptul că ultimele mișcări de pe scena politică locală arată o mobilizare a PSD pentru a rupe din voturile dreptei. Această inflație de candidați, arată Chițac, nu este întâmplătoare, fiind parte a planului PSD de împrăștiere a voturilor care s-ar fi dus către PNL.

„Armele consacrate ale PSD-ului împotriva mea: – aruncă în luptă cât mai mulți candidați de dreapta ca să rupă voturi de la mine și – lucru foarte trist – găsesc aliați chiar printre oamenii care până mai ieri se auto-declarau de dreapta, dar care azi se dovedesc că făceau parte din aceeași castă pesedistă; – inventează sondaje pe care le semnează și le dau anonime, care n-au nici măcar un parfum de credibilitate; – atacă abject și mincinos la persoană. Iată cum se arată caracatița transpartinică de la Constanța! Dar de ce atâta disperare? De ce aproape toți coalizați împotriva mea? Pentru că ei știu sigur că voi stârpi din rădăcini această MAFIE. Cu orice risc. Aveți încredere!”, a transmis Vergil Chițac.

Pentru Primăria Municipiului Constanța, se vor duela primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU – SL), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Corina Martin (PER), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Constantin Frățilă (Liga Organizată a Regiunilor Drepte), Mohammad Murad (independent) și dr. Reșit Ayla (independent).

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.