Chițac a DEMISIONAT din PNL! „Când este un merit, este al PNL Constanța, când este un eșec: altcineva e de vină. Vedem în 2019-2020, în funcție de rezultate, cine a avut dreptate”

Povestea senatorului Vergil Chițac în PNL s-a încheiat, joi, odată cu demisia acestuia din partidul care l-a susținut la alegerile locale din 2016, dar pe care l-a abandonat complet la scurt timp, când interesele de partid de după alegeri au avut alte priorități.

CITEȘTE ȘI:

La liberali se lasă cu sânge pe pereți. Chițac: „La Constanța, PNL a făcut tot timpul „tovangă” cu PSD! Alegerile sunt gestionate fraudulos, ilegal!”

Chițac ne-a precizat că demisia sa vine pe fondul nesoluționării contestației pe care a depus-o la Comisia de Arbitraj a PNL cu privire la alegerile pentru organizația municipală a PNL, din 31 martie și pentru care a fost, la momentul respectiv, mare tămbălău. Noul președinte al PNL, Ludovic Orban, i-ar fi promis lui Chițac măcar un răspuns, care nu a fost emis nici după două luni și, contrat constant de liberalii constănțeni, Chițac se află în situația de a fi nevoit să demisioneze.

„Este legată de nesoluționarea contestației mele vis-a-vis de alegerile care au avut loc la organizația municipală, pe 31 martie, contestație extrem de bine argumentată, probabil de aceea nu este soluționată. Am vorbit despre această contestație și acum două luni cu Ludovic Orban, când a fost numit președinte, care m-a asigurat că va face de așa manieră încât să primesc un răspuns într-un fel sau altul. Eu am zis că vreau un răspuns… Mi-a spus că va face asta cu celeritate, dar din punctul meu de vedere de celeritate nu poate fi vorba în două luni! Nici măcar acum nu am primit răspuns. Am sesizat la nivel național că cei de la Constanța (liberalii – n.r.) spun că le fac greutăți în partid, că sunt oamenii mei… am zis că dacă e vorba de greutăți, să plec din partid, să rămână ei singuri, să nu mai avem nici un impediment. Totdeauna ei dau vina pe altcineva. Când este vorba de un merit, este al lor, dar când este vorba de un eșec, altcineva este de vină! Sesizez același modus operandi acum, se plâng la cei mai înalți din partid. Discutăm prin 2019 – 2020, în funcție de rezultatele pe care o să le avem! Nu vreau să le mai dau apă la moară…”, a spus Vergil Chițac, pentru TOMIS NEWS.

Senatorul va pleca în aceste zile în Statele Unite, la un seminar NATO,  apoi va organiza o „conferință de presă mai extinsă”, împreună cu ceilalți doi liberali recent excluși din partid, Horia Căliminte și Romeo Rezeanu.

CITEȘTE ȘI:

SCANDAL MONSTRU în PNL! Boroianu îl trimite pe Muhscină la municipiu. Chițac: „Nu renunț la mandat!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *