Spread the love

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a convocat astăzi Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a stabili măsurile ce se impun în urma decizie C.J.S.U. de carantinare a municipiului Constanța pentru 14 zile începând cu ora 20:00 în această seară.

• Având în vedere că accesul în localitate va fi restricționat, persoanele care sunt nevoite să străbată orașul o pot face pe bulevardul Aurel Vlaicu, începând de la intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și pe șoseaua Mangaliei, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Aurel Vlaicu și DN 39E. Ruta de tranzit a fost stabilită de S.C. Confort Urban S.R.L. împreună cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

• Căsătoriile vor fi oficiate în prezența a maximum 20 de persoane în exteriorul clădirilor, respectiv 8 persoane în interiorul clădirii, cu respectarea regulilor de protecție sanitară.

• Persoanele fără aparținători vor fi sprijinite de angajații Direcției Generale de Asistență Socială Constanța pentru aprovizionarea cu alimente și bunuri de strictă necesitate.

• Persoanele fără posibilități vor primi pachete cu alimente de bază pentru asigurarea subzistenței.

• Colegiul Farmaciștilor Constanța va fi informat cu privire la obligativitatea asigurării aprovizionării cu medicamentele necesare tratamentului uzual al populației prin unitățile farmaceutice.

De asemenea, potrivit Institutului Național de Sănătate Publică „orice persoană care a purtat masca/echipamentul de protecție corespunzător și a respectat distanțarea fizică NU ESTE CONSIDERATĂ CONTACT DIRECT”.

Modelul declarației pe proprie răspundere poate fi descărcat de AICI!

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

One thought on “Chițac a convocat CLSU: Persoanele fără posibilități vor primi pachete cu alimente de bază pentru asigurarea subzistenței”

  1. Să se faciliteze plata ratelor/chiriilor online sau macar prin ordin de plata(există un cont la BT care este inactiv) către RAEDPP CONSTANTA.In prezent nu există decât o singură posibilitate pt aceste plăți,casieria RAEDPP din b-dul Tomis!Va rog soluționați aceasta problema.Va mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *