Chiru candidează la Primăria Constanța din partea ALDE! Banias: „Am trecut peste supărări”

Lupta orgoliilor în PNL s-a concretizat luni printr-o nouă decizie șoc: senatorul Christian Gigi Chiru a plecat la liberal-democrați. Astfel, Chiru va candida sub stindardul ALDE la proximele alegeri locale și, potrivit președintelui ALDE Constanța, senatorul Mircea Banias, fostul liberal și-a asumat un procent în fața președintelui Călin Popescu Tăriceanu. Totodată, între Banias și Chiru au fost, în urmă cu mai mulți ani, o serie de conflicte, privind șefia PDL. Chiru a câștigat atunci lupta internă, iar acum au bătut palma! Banias va deține șefia organizației județene, iar Chiru pe cea a organizației municipale.

„Da, este corectă informația! Dar, mai multe detalii la candidatul nostru. (…) Au fost niște ciondăneli (cu Chiru – n.r.), dar trecem peste. Sperăm să obținem un rezultat cât mai bun, pe care i l-a promis președintelui Tăriceanu și pe care și l-a asumat!”, a spus senatorul Banias, pentru TOMIS NEWS.

De partea cealaltă, liberalii nu îl deplâng pe Chiru.

„Este decizia dumnealui, nu o comentez. Bănuiesc că vrea să candideze mai departe, să-și urmeze gândurile”, a spus președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

One thought on “Chiru candidează la Primăria Constanța din partea ALDE! Banias: „Am trecut peste supărări”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *