CFR Călători suplimentează vagoanele pentru minivacanța de Paște și 1 Mai! TRENURI DIRECTE SPRE LITORAL!

CFR Călători anunță, miercuri, că pune în circulaţie vagoane suplimentare în perioada 26 aprilie – 1 mai. Mai precis, vor fi suplimentate cu vagoane trenurile către cele mai solicitate destinații pentru petrecerea sărbătorilor Pascale și turism.

cfr calatori constanta 1

În plus, potrivit CFR, mai multe oraşe din ţară vor fi conectate cu litoralul prin trenuri directe. Astfel, faţă de trenurile existente în graficele de circulaţie, vor fi asigurate legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

Potrivit reprezentanților CFR Călători, la călătoria cu trenurile InterRegio care circulă pe secția Constanţa – Mangalia vor fi aplicate, în perioada minivacanței, reduceri între 48% și 56% pentru biletele la tarif întreg și copil, clasa a 2-a, iar tariful de rezervare a locului se achită integral!

La aceste trenuri InterRegio, vor fi valabile şi abonamentele pentru tren Regio emise pentru ruta Constanța – Mangalia și retur.

„Pentru evitarea aglomeraţiei din ziua plecării trenului, recomandăm pasagerilor să-şi procure din timp legitimaţiile de călătorie. Acestea pot fi achiziţionate cu anticipație:  online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism)”, spun reprezentanții CFR.

Iată programul agenţiilor de voiaj CFR de Paște și 1 Mai:

Vor fi deschise punctul de lucru din Aeroportul Otopeni și agenţiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, iar restul agenţiilor vor fi închise.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *