CFR Călători oferă seniorilor o reducere de 10% pentru călătoriile în Europa

Pentru călătoria cu trenul în Europa a seniorilor cu vârsta de peste 60 de ani, CFR Călători recomandă oferta Interrail Pass care vine cu reduceri de 10% pentru ambele variante comercializate, respectiv Interrail Global Pass şi Interrail One Country Pass. Potrivit datelor publicate, marţi, de CFR Călători, oferta este valabilă atât la clasa I cât şi la clasa a II-a.

„Interrail Pass pentru seniori reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive. Vizitează destinaţii de top şi bucură-te de călătorii sigure.”, transmit reprezentanţii companiei. Conform sursei citate, copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate (însoțiți de un adult).

„Spre deosebire de alte variante de călătorie, Interrail Pass permite o mai mare flexibilitate, ţinând cont că această ofertă dă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în  33 de ţări europene  sau doar într-o ţară la alegere, în timpul perioadei de valabilitate.”, mai spune CFR Călători. De asemenea, oferta Interrail Global Pass este valabilă şi pe parcursul ţării de rezidenţă, pentru o călătorie dus-întors.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *