Certificatul verde OBLIGATORIU la locul de muncă NU va fi adoptat anul acesta! Ciucă face apel la parlamentari: „Să îl ADOPTE! Este o PRIORITATE!”

Co-președintele AUR, George Simion, a anunțat marți faptul că certificatul verde obligatoriu la locul de muncă nu va mai fi adoptat anul acesta. Având în vedere circuitul parlamentar, nu mai este efectiv timp fizic pentru adoptare, proiectul fiind bombardat în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaților cu amendamente.

Victorie de AUR în Camera Deputaților! Certificatul de muncă “verde” nu va intra în vigoare anul acesta.E o mare victorie, în primul rând, a voastră, cei care ați trimis e-mailuri, smsuri, ați protestat și ați pus presiune pe parlamentari. Vă mulțumesc, fără voi nu am fi reușit.Ne vedem pe 1 Decembrie la Alba Iulia dar rămânem vigilenți pentru că ni se pregătesc multe alte provocări din partea lui Arafat&compania”, a transmis George Simion.

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a afirmat, marţi, că certificatul verde reprezintă o prioritate şi a făcut apel la toţi parlamentarii să înţeleagă şi să finalizeze procesul de adoptare a legii. „Suntem o ţară care, din păcate, am avut o experienţă tragică a valului patru”, a transmis Ciucă.

Certificatul verde reprezintă o prioritate, suntem o ţară care, din păcate, am avut o experienţă tragică a valului patru”, a declarat, marţi premierul desemnat Nicolae Ciucă, după depunerea Programului de guvernare la Parlament.

El a făcut apel la parlamentari să adopte legea privind certificatul verde.

Observăm că în celelalte ţări din Europa se manifestă al cincilea val aşa cum se numeşte el, ca atare, fac apel la toţi parlamentarii să înţeleagă şi să finalizeze procesul de adoptare a legii pentru certificatul verde”, a mai declarat Ciucă.

Legea care impune certificatul verde la locul de muncă în mai multe domenii este în Camera Deputaţilor, după ce a fost respinsă de Senat.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *