Certificatul verde, băgat pe „blat” la vot: Partidul AUR și Simion au LUAT FOC! SCANDAL de PROPORȚII în Parlament!

Scandal de mari proporții luni seară în Parlamentul României, unde a fost introdus la vot proiectul privind certificatul verde. Cum au auzit de acest proiect, cei de la AUR au luat foc și au ocupat pupitrul, au întins un banner, iar liderul formațiunii, deputatul George Simion, a dat drumul la un live și la… un scandal cum nu s-a mai văzut. Libertate fără certificate a fost sloganul impus luni seară în Parlamentul României, iar Simion i-a solicitat premierului Nicolae Ciucă să nu-și asume răspunderea pe acest certificat:

Asumarea răspunderii Guvernului pentru certificatul verde, negru, cum o fi, nu este admisibilă, nu poate fi tolerată, pentru că încalcă dreptul nostru la muncă. În numele a zecilor de mii de români care vor veni mâine la Parlament să retrageți această nebunie! Poporul român nu este de acord cu acest proiect de lege și premierul Ciucă va paraliza statul român! Majoritatea funcționarilor publici nu sunt vaccinați! Nu putem face lucrul ăsta!”, a spus George Simion.

Au fost acuzații grele: trădătorii nației, interzicerea dreptului la muncă, cei de la AUR fiind foarte vehemenți, mai ales împotriva celor de la USR, care doresc impunerea vaccinării obligatorii și în mediul privat. „Ne-ați cerut să luptăm pentru voi și asta facem, nici un certificat verde pe teritoriul României, cu încălcarea Constituției. Nu o să mai avem voie nici în librării fără certificat verde! Mesajul nostru este clar: nici un certificat verde, deloc! Ne-ați cerut să luptăm pentru voi și nu ne oprim!”, a mai spus Simion, care l-a tăvălit pe deputatul USR, Iulian Bulai, prin sala de plen.

În final, proiectul de lege PL-x 545 a fost retras de pe ordinea de zi.

Amintim faptul că marți, la 09:00, AUR organizează un protest de proporții la Parlamentul României, împotriva certificatului de vaccinare. Toate organizațiile județene sunt mobilizate în acest sens, astfel că ne așteptăm la zeci de mii de oameni la protestul de marți.

Vă rog să fiți alături de noi și să participați la protestul de marți!”, a concluzionat George Simion.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.