Spread the love

În data de 29.01.2019, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 268 amenzi contravenționale în valoare totală de 69.340 lei.

Potrivit Poliției Locale Constanța, dintre acestea, 31 abateri au fost constatate pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al municipiului Constanța, 18 pentru cersetorie, consum de alcool în alte locuri decat cele permise, încălcarea unor reguli de conviețuire socială și bună vecinătate, 125 încălcări ale legislației rutiere, 73 pentru nedeținerea titlului de călătorie valabil pe mijloacele de transport public în comun, 3  pentru exercitarea unor acte de comerț ilicit etc.

De asemenea, în această dimineață, în jurul orei 06.00, polițiștii locali au depistat 2 persoane care ofereau spre vanzare 36 de pachete cu tigări fără timbru ascunse sub un autoturism staționat în fața unei farmacii de pe strada Soveja. Comercianții ambulanti acționau în zona adiacentă pieței agroalimentare Tomis 3 din municipiul Constanța.

„Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru identificare, în baza prevederilor art.20 lit.h din Legea 155/2010, iar după stabilirea identității, acestea au fost sancționate contravențional cu  amenzi în valoare totală de 2.000 lei. Totodată, a fost  dispusă măsura complementară de confiscare a pachetelor de țigări fără timbru. Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, cu aceeași intensitate, indiferent de intervalul orar, iar ca măsură preventivă recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să respecte prevederile legale în vigoare. Direcția Generală Poliția Locală Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot apela pentru a semnala situații din sfera noastră de compentență instituțională -0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp)”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *