CERNAVODĂ: Candidat conservator, în lupta cu politicienii consacrați din oraș

Robert Eusebiu Spârcaci va candida din partea Alianței pentru Unirea Românilor (A.U.R.) la funcția de Primar al Orașului Cernavodă. Cu o luptă grea înainte, cu destui contracandidaţi şi cu o misiune deloc ușoară, în care are ca țel rezolvarea problemelor deloc puţine ale orașului , Robert are curajul de a se bate electoral cu politicieni consacrați pe plan local. 

„De profesie teolog, la doar cei 27 ani, îmi doresc să fac istorie orașului Cernavodă. Sper să obțin primul mandat din carieră și să aduc nu doar un suflu nou în administrația locală ci și un nou mod de a privi viața și politica. Curajos din fire, vin în fața alegătorilor cu o altă mentalitate și perspectivă”, transmite Robert.

A.U.R. este un partid de orientare patriotică și conservatoare, înființat în 2019. Gândirea și acțiunea politică ale partidului sunt fundamentate pe 4 valori principale: familia, credința, națiunea și libertatea. A.U.R. consideră că românii trebuie să fie principalii beneficiari ai resurselor țării. Partidul s-a remarcat prin acțiunile de protest împotriva tăierilor ilegale de păduri și a cvasi-monopolului deținut de companii austriece în industria de exploatare a lemnului.

„Din 27 septembrie, va fi o prioritate pentru mine sprijinirea tinerilor, pentru ca aceștia să aleagă să rămână în Cernavodă, să muncească și să se dezvolte aici. Îmi doresc să vin cu alte principii, cu alte concepte despre viaţă, despre dezvoltarea oraşului. Vreau să abordez o altă mentalitate. Pentru mine va fi o campanie pozitivă, bazată pe idei realiste, concrete, bine argumentate. Nu vreau să ofer speranțe irealizabile ci convingerea mea că se poate face o administrație total transparentă și corectă. Să dea Dumnezeu gândul cel bun fiecărui Cernăvodean să ia cea mai bună decizie pentru oraș”, a mai spus Robert.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.